Biserica momeşte româncele cu tertipuri. Li se promite că în viaţa de apoi vor avea sâni mai mari

Un ONG de orientare feministă acuză Biserica Ortodoxă de reclamă mincinoasă, precizând că preoţii ademenesc femeile în biserici momindu-le cu promisiunea unor sâni mai mari în viaţa de apoi.

„Sunt cazuri în care femeile s-au înscris împreună cu toate fiicele, inclusiv cele de 5 ani, spunându-le că ştie ea mai bine şi că atunci când vor fi mari şi vor avea sâni vor înţelege importanţa unor sâni cât mai mari”, declară Andreea Andreescu, directoarea ONG-ului „Transparenţa Decolteului”.

Feministele susţin că bietele femei devin adevărate sclave ale preotului, care le minte spunându-le că în Rai toate femeile poartă cel puţin măsura D.

„Avem inclusiv cazul bizar al unei femei cu sâni foarte mari, care îşi doreşte însă unii şi mai mari după ce trece la cele sfinte”, a mai declarat Andreea Andreescu.

Directoarea ONG-ului susţine că la unele biserici femeile stau la cozi infernale, după ce s-a zvonit că li se garantează sâni uriaşi în momentul ajungerii în Rai.

În ce priveşte femeile momite la biserică, acestea recunosc că din cauza lipsurilor materiale nu-şi pot permite implanturi mamare, dar cred că Dumnezeu le va binecuvânta cu o pereche de sâni minunaţi în Împărăţia Sa.

„Am înţeles că acolo curge lapte şi miere. Păi, pot să mă stropesc cu lapte şi miere pe sânii ăştia? Vreau unii cu care să mă mândresc, să se uite îngerii când trec pe lângă mine”, susţine Mioara Papuc, una din femeile recent convertite.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
3 iunie 2013 09:06

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult