Biserica nu ia bani degeaba! Toţi decedaţii de anul acesta au putut intra în Rai pe locurile cu taxă

Cu sufletul la gură – la propriu – milioane de răposaţi din promoţia 2013 au aşteptat astăzi la poarta Raiului afişarea listelor celor admişi în lumea celor drepţi.

Odată publicate rezultatele, candidaţii români au răsuflat uşuraţi, niciun compatriot nefiind lăsat pe dinafară. “Deşi foarte puţini români au prins un loc la buget, absolut toţi au putut beneficia anul acesta de un loc la taxă, loc pentru care au cotizat deja cu vârf şi îndesat la biserică de-a lungul vieţii”, a transmis Sf. Petru. “Sau credeaţi că popii strâng bani cu atâta avânt doar ca să-şi îndoape burţile şi să-şi cumpere limuzine fiţoase?”

“Bineînţeles, chiar dacă şi-au plătit deja locurile, bobocii trebuie să-şi achiziţioneze singuri aripile, aureolele şi binecuvântatele cearşafuri, pentru că Raiul nu e o instituţie de binefacere”, a adăugat portarul Cerurilor.

În ciuda aglomeraţiei „apocaliptice” de pe locul cu verdeaţă din faţa porţii, autorităţile spun că nu au existat victime, viitorii îngeri fiind răbdători, disciplinaţi şi, mai ales, deja decedaţi.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Vasile
13 noiembrie 2013 12:11

Alte articole

Vezi mai mult