România încă mai are de așteptat, dar Biserica Ortodoxă păstorită de Patriarhul Daniel este perfect pregătită să renunțe la leu și să treacă la euro. Anunțul a fost făcut azi de Preafericit, care spune că trecerea la euro va fi implementată până la sfârșitul săptămânii, astfel încât Biserica să profite din plin de slujba de duminică.

patriarh_simbol_euro.jpg ”Toate serviciile oferite de sfânta noastră corporație, BOR, vor fi exprimate de acum încolo în euro”, a spus Patriarhul. ”Și, ca să nu derutăm credincioșii, vom folosi paritatea 1:1 între leu și euro. De exemplu, o candelă de 5 lei va costa de acum încolo 5 euro. Profitul Bisericii va fi același, doar că va fi în euro.”

Șeful bisericii spune că a luat această măsură nu ca să obțină mai mulți bani, cum a fost acuzat de o parte a societății civile. ”Nu îmi stă în fire să fac astfel de lucruri, pentru că sunt nedemne pentru o față bisericească. Fac asta pentru a obține exagerat de mulți bani, nu doar mai mulți bani”, a punctat Patriarhul Daniel.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 21.05.2015 13:12 Social

National Cinematografic