Biserica o ia înaintea țării! Patriarhul Daniel a anunțat că BOR este pregătită să treacă la euro

România încă mai are de așteptat, dar Biserica Ortodoxă păstorită de Patriarhul Daniel este perfect pregătită să renunțe la leu și să treacă la euro. Anunțul a fost făcut azi de Preafericit, care spune că trecerea la euro va fi implementată până la sfârșitul săptămânii, astfel încât Biserica să profite din plin de slujba de duminică.

”Toate serviciile oferite de sfânta noastră corporație, BOR, vor fi exprimate de acum încolo în euro”, a spus Patriarhul. ”Și, ca să nu derutăm credincioșii, vom folosi paritatea 1:1 între leu și euro. De exemplu, o candelă de 5 lei va costa de acum încolo 5 euro. Profitul Bisericii va fi același, doar că va fi în euro.”

Șeful bisericii spune că a luat această măsură nu ca să obțină mai mulți bani, cum a fost acuzat de o parte a societății civile. ”Nu îmi stă în fire să fac astfel de lucruri, pentru că sunt nedemne pentru o față bisericească. Fac asta pentru a obține exagerat de mulți bani, nu doar mai mulți bani”, a punctat Patriarhul Daniel.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
21 mai 2015 11:05

Alte articole

Vezi mai mult