Bitcoin e pentru fraieri! Un român a cumpărat ROBOR acum un an, când era 1 şi un pic, şi acum îl dă cu 3

E plină România de investitori în bitcoini ca de cerșetori și cu toate astea încă nu a apărut românul ăla care s-a umplut de bani din bitcoin sau alte cryptomonede, oricât s-ar lăuda ei pe internet. Pe de altă parte, există și un investitor deștept în România, care a cumpărat ROBOR de pe vremea când era doar 1 și acum îl vinde ca un boier, cu 3, profitabilitate de 200%.

„E-adevărat, spre deosebire de ceilalți colegi care fac trading pe Bursă, eu am avut niște informații din interior, de exemplu că PSD-ul, care guvernează țara de vreo doi ani, e o adunătură de proști și incompetenți puși doar pe furat. Ceea ce s-a și confirmat, într-un an de zile am avut trei prim-miniștri unul mai tâmpit ca altul. Cine crede că piața nu reacționează când pui oameni mai reduși în fruntea țării nu pricepe economie!”, a declarat Decebal Popescu, bogatul investitor român.

Acesta spune că va vinde doar jumătate din Roborii pe care-i are pentru că restul îi va păstra pentru la anu’, când va fi minim 7. „Totodată, cu banii scoși acum o să-mi cumpăr niște inflație, asta va crește mai rău ca acțiunile Apple după ce au anunțat iPhone, acum e vreo 2,5 dar până la anul ajunge la 10 fără probleme”, a precizat investitorul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
25 iunie 2018 16:06

Alte articole

Vezi mai mult