Black Friday în Vaslui. Localnicii beau azi cu lumina stinsă, că e scump curentul

Singurul Black Friday autentic din România! Vasluienii beau azi în beznă totală, în cadrul unei noi tradiții apărute pe fondul prețului foarte mare la curent electric. Cârciumile sunt azi scufundate într-un întuneric total, pentru că și geamurile sunt zidite ca să nu intre frigul și mai ales ca să nu fugă bețivii înainte să-și achite nota de plată.

Bețivii spun că întunericul îi ajută să aibă o experiență senzorială incredibilă: ”Habar n-aveam ce gust complex, ușor fructat, are tescovina”, spune Renatu, bețiv din satul Deleni, Vaslui. Bețivii descoperă pe întuneric profunzimile vodcii de 3 lei suta, la fel ca în cele mai revoluționare localuri din Occident, unde clienții plătesc o mică avere pentru a mânca și bea pe întuneric. ”Și mahoarca asta tăiată de mine parcă ar fi trabuc cubanez pe întuneric”, susține Renatu, uimit de această revelație.

Lipsa luminii înseamnă că bețivii își pot concentra intelectul puternic pe celalalte simțuri. Bețivii spun că acum aud extrem de bine și își dau seama când se apropie mașina de pâine, singurul motiv pentru care mai ies din cârciumă. Alți bețivi și-au dezvoltat un simț al pipăitului atât de ascuțit încât își dau seama când intră o femeie în bar doar atingându-i sânii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 noiembrie 2022 22:15

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult