BMW lovit de telecabină pe pârtia Bradu

Un șofer din București s-a trezit cu permisul suspendat și cu o amendă contravențională de peste 2.200 de lei, după ce a încălcat regulile de circulație. Bărbatul nu a mai avut răbdare să stea în coloana de pe pârtie și a crezut că a găsit cea mai bună soluție pentru a economisi timp. A depășit mașinile care erau așezate una în spatele celeilalte și a luat-o pe linia de telecabină

Șoferul din București a dat, spre nenorocul lui, un șofer de telecabină la fel de grăbit ca el. Când a văzut că șina era blocată de un autoturism a avut o reacție șocantă, la care niciunl dintre ceilalți participanți la trafic nu s-ar fi așteptat: a împins mașina cu telecabina. Șoferul s-a dat jos de la volan și a avut un schimb violent de replici cu cel care l-a avariat mașina.

„În jurul orei 13.10, în zona pârtia Bradu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea telecabinei și nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare. Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 2.230 lei, totodată dispunându-se și reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile”, au transmis reprezentanții Poliției Poiana Brașov.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

12 ianuarie 2020 09:44
Citește mai mult despre: BMW

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult