BNR retrage moneda cu Carol al II-lea care dădea erecţii nedorite când o ţineai în buzunar

La nici un an de la lansare, moneda aniversară de 50 de bani cu Carol al II-lea va fi retrasă de pe piaţă! BNR spune că mii de români s-au plâns de efectele secundare ale fisei.

„Într-adevăr, din motive încă neexplicate, moneda de 50 de bani cu Carol al II-lea dă erecţii puternice, chiar dureroase, ori de câte ori o ţii în buzunar. Mulţi oameni s-au trezit cu ditamai lighioana în pantaloni în tot felul de locuri nepotrivite, de exemplu pe plajă, în biserică sau în şedinţă cu CEO-ul”, explică prim-viceguvernatorul BNR, Morloc Andronache.

„Priapismul incontrolabil dat de moneda cu Carol II nu are o explicaţie ştiinţifică. Cel mai probabil e însuşi duhul răposatului rege, care nu-şi găseşte liniştea nici în lumea de dincolo”, spune Aurel Zgherea, istoric.

Deşi majoritatea românilor au fost de acord să renunţe la fisele buclucaşe, există cetăţeni care se opun, spunând că bănuţul magic chiar le-a adus noroc şi acuzând tot felul de conspiraţii. „Eu cred că Isărescu vrea să le adune pe toate, să-şi umple buzunarele cu ele şi pe urmă să dărâme Sfinxul din Bucegi cu erecţia lui colosală, ca să ajungă la secretele dacilor”, spune un bărbat din Mizil.

Scris de TNR
20 ianuarie 2020 13:01
Citește mai mult despre: carol ii

Alte articole

Vezi mai mult