Bobotează pe Lacul Morii! Au fost recuperate o cruce, 3 bancomate şi 6 cai morţi

Slujbă de Bobotează de neuitat pe malul Lacului Morii, unde îndrăzneții care s-au aruncat după crucea zvâlită în apă de preot au reușit să recupereze nu doar crucea, ci și trei bancomate sparte și șase cai morți, unul cu tot cu căruță. Unul din bancomate încă avea niște bani în el, așa că zeci de săraci s-au aruncat și ei în apă, fiind scoși cuaproape înecați din lac, dar fericiți că apucaseră să pună și ei mâna pe 50 de lei.

Preotul a aruncat cu greu crucea, pentru că a fost atacat de o haită de câini maidanezi aciuați lângă groapa de gunoi ilegală vecină cu lacul. Imediat după ce a aruncat crucea, preotul a înjurat de Cristos, pentru că și-a luxat încheietura: ”Dar-ar boala-n Precistă, asta e mâna cu care luam bani”, ar fi spus preotul, fiind îngânat de cei opt țârcovinci: ”Amiiin”.

”Este o tradiție care arată cine suntem noi bucureștenii, și ce oraș mândru e Capitala noastră”, a spus primarul Nicușor Dan. Participanții la această tradiție spun că Lacul Morii e ideal pentru sărit după cruce, pentru că apa e mereu fierbinte, nu doar de la țevile sparte, ci și de la deșeurile radioactive de pe fundul bălții.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
6 ianuarie 2022 12:03
Citește mai mult despre: bancomat Bobotează cruce

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult