Noua ordonanță militară provoacă probleme în sectorul industriei de pază și bodyguarzi. Zeci de mii de geriatrici decrepiți au fost obligați să-și desfășoare paza și protecția de la domiciliu, că au toți peste 65 de ani și acum mai au voie să iasă din case între 11-13, să-și ia pastilele de prostată și hipertensiune.paznic metrou mort.jpg

Cum vor lucra? De exemplu, zeci de mii de boșorogi vor primi un monitor video și vor urmări clienții din farmacii. Dacă vor vedea că intră sunt mai mult de 3 persoane în farmacie vor tuși discret și vor spune: ”vă rugăm să pătrați distanța socială de doi metri!”, apoi vor putea ațipi la loc.

”Nu se schimbă mare lucru. Vor sta tot 8 ore pe un scaun. Uniforma va fi opțională, dar recomandarea e s-o poarte, ca să nu uite ce au de făcut, mulți fiind și cu senilitate severă”, explică generalul Decebal Popescu, expert ordonanțe militare.

În privința paznicilor de la metrou, miile de bătrâni vor primi câte o bară de metal la domiciliu, ca să se țină de ea când moțăie la serviciu, singura chestie pe care acești boșorogi o făceau și înainte prin vagoane.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Wednesday, 25.03.2020 16:43 Social

National Cinematografic