Boicotul poate începe! Niciun brand de mici nu face reclamă pe Antena 3

Slavă domnului! Românii care au decis să boicoteze brandurile care îşi fac reclamă la odiosul post TV Antena 3 au verificat atent lista cu produse şi din fericire aceasta nu conţine şi mici. „Aş suporta usturimea hemoroizilor, aş trăi şi fără calmante, aş emigra cu Turkish Airlines, dar efectiv n-aş putea trăi fără mici”, explică Patrick Popescu, tefelist adept al boicotului.

Un boicot al micilor ar fi aruncat România în haos, pentru că ar fi distrus tot lanţul de aprovizionare. Vânzările de muştar ar fi ajuns la zero, fermele de porci ar fi dat faliment, industria cărbunilor ar fi fost băgată în pământ, şi întreaga populaţie s-ar fi transformat într-o gloată de zombi care ar fi bântuit oraşele pustiite de criza economică.

Cei mai mulţi români recunosc că oricum nu aveau bani de benzină, deci va fi uşor să boicoteze OMV, Petrom sau Mol, dar şi că le e uşor să stea murdari, cu pretextul că nu mai vor să dea bani pe detergentul cu reclame pe Antene. Totuşi, ei spun că le-ar fi imposibil să nu mai consume mici, cei mai mulţi fiind dependenţi de delicioşii cârnăciori fără maţ.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
25 iunie 2018 14:08
Citește mai mult despre: antena 3 boicot mici

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult