Bolt lansează cursele Pet, în care bei cu șoferul un pet de bere

În sfârșit oferta pe care o așteptam cu toții. Compania de ride sharing Bolt a anunțat că de azi sunt disponibile și cursele Pet. Din păcate, mulți români au crezut în mod greșit că asta înseamnă că poți urca la bord cu animalul de companie. Nici vorbă, transmit cei de la Bolt, care precizează că de fapt e vorba de mașini speciale, conduse de șoferi dispuși să împartă cu pasagerii un pet de bere.

Șoferii de la Bolt Pet atrag încă o dată atenția pasagerilor care vor să se urce cu pisici sau câini: ”Fratele meu, dacă bea și câinele și iei un pet de bere și pentru el, gata, te-am luat. Altfel, ce-am, vere, să umplu mașina de păr de animal? Pe urmă ce mai zic centuristele când le iau la autostop? Ca să nu mai zic că dacă nu dai un pet de bere suplimentar mă apucă alergia”, spune Giani, șofer de Bolt Pet.

Noua categorie Bold Pet are deja mare succes. ”Sunt șoferii care vin cei mai rapid. Sunt 50-60 de șoferi în zona ta, permanent, chiar și în orele de vârf. Îți și cântă live, au petul de bere ținut într-un frigider auto portabil. Atmosfera de la bord e super profesionistă”, spune Marian, unul din primii pasageri Bolt Pet.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
12 aprilie 2023 13:03
Citește mai mult despre: băutură bere Bolt mașină PET

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult