Bomba sexy a Islandei ameninţă cu noi erupţii

Conform unui studiu al vulcanologului Thor Thordarson, mai mulţi vulcani din Islanda se pregătesc să erupă în perioada imediat următoare. “Bomba sexy a Finlandei”, cum alintă Thordarson vulcanii, riscă să dea pe spate toată activitatea Europei, avertizează vulcanologul. Deşi este un om de ştiinţă respectat în lumea academică, fiind absolvent Magma cum Laude al Universităţii Vulcanice, Thondarson are şi mulţi adversari care îl consideră un lavagiu ordinar.

Vulcanologii islandezi avertizează populaţia că la primele semne de erupţie vulcanică trebuie să meargă de urgenţă la un specialist. Există chiar pericolul unei epidemii de erupţii vulcanice, ceea ce ar putea provoca mari neplăceri. Orice erupţie vulcanică trebuie tratată încă din starea incipientă, când te ia cu cutremur la suprafaţă şi faci temperatură mare. Leacurile populare spun că trebuie să stai în casă până îţi trece erupţia şi să faci pipi în locul unde ţi-a erupt prima dată. Salvarea ar putea să vină însă de la medicii dermatologi, care lucrează intens în laboratoare la crema împotriva erupţiilor vulcanice.

Purtătorul de cuvânt al vulcanilor islandezi, geofizicianul Magnus Tumi Gudmundsson, a declarat că protestele vulcanilor nu se vor opri până nu li se vor îndeplini toate revendicările. Ei vor continua să lupte împotriva discriminării şi vor milita pentru ca în Islanda vulcanii activi să aibă dreptul de a merge pe stradă ţinându-se de mână cu vulcanii pasivi. Vulcanii vor organiza mişcări tectonice de stradă, vor deturna avioanele şi vor scoate economia subterană la suprafaţă. În paralel, armate întregi de nori de cenuşă vor pune stăpânire pe spaţiul aerian al ţărilor europene. Să se termine o dată cu erupţia din această ţară!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
19 mai 2010 22:00
Citește mai mult despre: eruptie islanda protest vulcan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult