Am umilit radarele ruşilor! Pe lângă rachetele americanilor, britanicilor şi francezilor, Siria a fost lovită azi cu racheta românească, trimisă cu trenul acum o săptămână când au început bombardamentele. Spre deosebire de aliaţii noştri, care au avut şi rachete doborâte de inamic, noi am avut o rată de succes de 100%.racheta_romaneasca_tren.jpg

Obiectivul nostru a fost atins. A fost distrusă o sifonărie strategică din Damasc, care băga dioxid de carbon în apă, deci producea arme chimice. Bombardamentul a fost de precizie, racheta fiind aruncată de un soldat român pe geam, într-o sacoşă de rafie, apoi a fost detonată controlat, de la distanţă, cu un pietroi militar.

“Am avut emoţii când soldaţii ruşi au verificat căruţa în care am dus racheta după ce am dat-o jos din tren. Au băgat o furcă prin fânul sub care ascunseserăm racheta, dar nu au nimerit-o”, spune soldatul român Doru Lepădat, care a însoţit racheta pe frontul din Siria.

Din păcate, trenul cu care a fost trimisă racheta a fost pierdut, pentru că i-a explodat cazanul cu aburi din cauza temperaturilor înalte din Siria.


beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 18.04.2018 16:01 Social

National Cinematografic