Bombardamentul coaliției în Siria e complet. A ajuns și racheta românească, trimisă cu trenul

Am umilit radarele ruşilor! Pe lângă rachetele americanilor, britanicilor şi francezilor, Siria a fost lovită azi cu racheta românească, trimisă cu trenul acum o săptămână când au început bombardamentele. Spre deosebire de aliaţii noştri, care au avut şi rachete doborâte de inamic, noi am avut o rată de succes de 100%.

Obiectivul nostru a fost atins. A fost distrusă o sifonărie strategică din Damasc, care băga dioxid de carbon în apă, deci producea arme chimice. Bombardamentul a fost de precizie, racheta fiind aruncată de un soldat român pe geam, într-o sacoşă de rafie, apoi a fost detonată controlat, de la distanţă, cu un pietroi militar.

“Am avut emoţii când soldaţii ruşi au verificat căruţa în care am dus racheta după ce am dat-o jos din tren. Au băgat o furcă prin fânul sub care ascunseserăm racheta, dar nu au nimerit-o”, spune soldatul român Doru Lepădat, care a însoţit racheta pe frontul din Siria.

Din păcate, trenul cu care a fost trimisă racheta a fost pierdut, pentru că i-a explodat cazanul cu aburi din cauza temperaturilor înalte din Siria.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
18 aprilie 2018 14:04

Alte articole

Vezi mai mult