Cu toţii am auzit că valoarea bonurilor de masă ar putea creşte la 20 de lei, dar parlamentarii au deja pe ţeavă o nouă surpriză pentru români! Un proiect depus de câţiva senatori pofticioşi prevede ca bonul de masă să fie definit direct ca o şaorma mare pe zi, ca să nu mai purtăm constant "discuţii meschine despre bani".

saorma_cu_marijuana.jpg
"O şaorma mare pe zi acoperă necesarul de nutrienţi al unui om al muncii. O dovedesc clar poliţiştii şi taximetriştii patriei, care plesnesc de sănătate", spune Marcel Gogu, iniţiatorul proiectului.

"Astfel s-ar combate şi inegalitatea profundă care afectează România. Nu ştiu dacă sunteţi la curent, dar aceeaşi şaorma care costă 25 de lei în centrul Capitalei costă 10 sau 15 lei la Medgidia", adaugă Geani Constantin, co-semnatar. "Dacă proiectul nostru e adoptat, oriunde în ţară vei putea cumpăra una mare cu de toate la preţul unui singur bon de masă."

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 23.03.2020 15:08 Social

National Cinematografic