BOR a convins Mercedes să evite România: ”Doar n-am ajuns să conducem maşini făcute aici!”

Prestigiul Bisericii rămâne intact! Noua fabrică Mercedes va fi construită în Polonia şi nu în România, după un puternic lobby făcut de Patriarh împreună cu preoţii lui ahtiaţi după bani. Biserica Ortodoxă a insistat ca merţanele să nu fie fabricate în ţara noastră, pentru ca preoţii să nu fie văzuţi în maşini făcute în România, chestie care ar fi jenantă pentru ei.

“Nu pot să dau 50-60.000 de Euro pe un costum nou de straie bisericeşti de aur şi să cumpăr Mercedes românesc, ca şi cum aş fi sărac. Ca şi cum n-aş avea bani de maşini de import. Ar zice enoriaşii că ne restrângem cheltuielile şi n-ar mai da atâţia bani la biserică. Ei trebuie să înţeleagă că vom avea în continuare cheltuieli mari”, explică Patriarhul Daniel.

Mitropolitul Ardealului chiar i-a ameninţat pe cei de la Mercedes că îi blesteamă dacă vor produce maşini în România şi îi dă în judecată pentru insultă: “Nu vă e ruşine? Eu nu v-am dat sute de mii de Euro din banii fraierilor ca să-mi scrieţi pe limuzină Made in Romania”, a declarat Mitropolitul Ardealului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
4 mai 2016 16:24
Citește mai mult despre: BOR fabrica Mercedes

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult