BOR bate palma cu Mercedes-Benz: “Ei ne dau limuzine, noi le punem sigla în vârful Catedralei”

Anunţ şocant pentru credincioşi: în loc de cruce, turla Catedralei Neamului ar putea fi ornată cu sigla Mercedes! Potrivit unui comunicat recent, însuşi Patriarhul Daniel s-ar fi întâlnit în ultimele zile cu mai mulţi reprezentanţi ai principalilor producători de limuzine, negociind “la sânge” un contract de publicitate fără precedent în istorie.

“Nu mai băgaţi în seamă toate exagerările”, a declarat înaltul prelat. “Ei ne dau câteva maşini, noi le facem un pic de reclamă. Nimic ieşit din comun. Ce-i drept, nimeni nu s-a gândit până acum să re-branduiască plusul ăla din vârful turlei, dar nu văd care e problema, e doar un simbol. Oamenii au să se poată închina şi la emblema Mercedes-Benz. Gândiţi-vă mai degrabă la noi şi la ce sacrificiu facem, preluând asupra noastră tot confortul lumesc, ca oamenii să se poată bucura de cel spiritual!”

Constructorul german de automobile nu a confirmat până în acest moment existenţa parteneriatului, însă unii specialişti au lansat ipoteza că seria limitată de limuzine aurii “BOR-Klasse”, intrată de curând în prima fază de producţie, ar fi destinată feţelor bisericeşti.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
10 aprilie 2013 08:04

Alte articole

Vezi mai mult