BOR ia măsuri de Sf. Parascheva: “Dacă eşti al 500-lea pelerin la coadă, mai deschidem o raclă!”

În plină sărbătoare a Sfintei Parascheva, mai-marii Bisericii Ortodoxe au arătat că le pasă de pelerinii care se îngrămădesc cu orele la! Potrivit noului regulament, dacă la o coadă stau peste 500 de credincioşi, personalul Mitropoliei va asigura deschiderea unei noi racle cu moaşte, iar enoriaşul care a semnalat problema va primi o iconiţă tip breloc şi un voucher care îi asigură iertarea a 5 păcate.

“Puteţi să ne acuzaţi de multe drăcii: că suntem ahtiaţi după bani şi putere, că vrem să ţinem poporul în întuneric, că tocmai mi-am luat încă un Maserati, dar nu ne puteţi imputa lipsa de respect faţă de oile Domnului”, a declarat pr. Onufrie Rîuleţ, PR Officer al Sf. Parascheva. “De acum încolo, dacă eşti al 500-lea pelerin la rând la pupat, tot ce trebuie să faci e să vii la Biroul de Informaţii şi îţi deschidem o raclă nouă. În limita moaştelor disponibile, bineînţeles.”

În paralel, oamenii Mitropoliei Moldovei lucrează intens la serviciul “Parascheva Drive”, care le va permite credincioşilor grăbiţi să pupe moaştele direct din maşină. “Sperăm să-l inaugurăm anul viitor, pentru un flux mult mai rapid al pelerinilor dornici de însănătoşire şi note bune la Bac”, a completat părintele Onufrie.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
14 octombrie 2015 08:24
Citește mai mult despre: biserica BOR coada moaste parascheva racla religie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult