BOR îmbracă preoții în costume roșii și-i închiriază părinților care vor un Moș Crăciun pentru copii

A scăzut încrederea în Biserică, dar nu a scăzut încrederea Bisericii în bani. De aceste sărbători BOR a găsit o nouă metodă să mai facă un ban în plus, mai ales că la slujba de Crăciun nu se pun moaște și nu iese profitul atât de generos. Astfel, toți preoții au primit ordin de la Patriarhie să cumpere costume roșii și să ofere servicii de închiriat Moși Crăciuni.

Avantajele unui Moș Crăciun-popă sunt indiscutabile. În primul rând preoții au bărbi autentice, orginale, nu bărbi de magazin. Apoi, sunt mult mai antrenați să mintă copiii, după ce și-au făcut practica ani la rând mințind adulții.

„Ce mi-e Dumnezeu, ce mi-e Moș Crăciun, tot personaje imaginare, cu singura diferență că, de la o vârstă, oamenii își dau seama că Moș Crăciun nu există. Promisiunile sunt cam aceleași, dacă ești cuminte și dau părinții bani, s-ar putea să primești ce i-ai cerut moșului”, a explicat un preot câteva din secretele meseriei.

Avantajul Moșilor închiriați de la biserica la care sunteți arondat este că aceștia vin gata sfințiți și, la nevoie, pot să facă și o slujbă pentru diverse alte inaugurări de prin casă, de la un frigider nou-nouț la contorul de curent electric.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

23 decembrie 2015 08:01
Citește mai mult despre: BOR mos craciun

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult