Patriarhul Daniel tocmai a demarat cea mai amplă și totodată costisitoare operațiune de modernizare a lăcașelor ortodoxe de cult. Până la fnalul acestei luni, absolut toate cutiile milei din biserici ar trebui înlocuite cu unele noi, de metal, care să reziste unui eventual incendiu fără să pună în pericol banii din interior.

cutie_milei_metal.jpg ”Desigur, biserica noastră sfântă nu va fi putea fi niciodată afectată grav de un incendiu”, a ținut să liniștească enoriașii Patriahul Daniel. ”Asta pentru că o bună parte din averea noastră e păstrată în aur. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne batem joc de banii de hârtie sau plastic pe care îi avem în cutiile milei de peste tot. Banu-i ban!”

O operațiune mai amplă va avea loc pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului, unde imensului seif de acolo îi va fi triplată grosimea. ”Totuși, dacă ar fi după mine”, a adăugat Preafericitul, ”cel mai bine ar fi ca enoriașii să nu mai lase banii în cutia milei, ci să îi transfere on line în contul nostru din Insulele Cayman, ca să fie siguri că nu-i impozitează statul român. Suntem, totuși, în secolul XXI, nu în epoca medievală!”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Sunday, 15.11.2015 02:44 Social

National Cinematografic