BOR inventeză apariţii miraculoase ca să primească bani pentru construcţia Catedralei Neamului

Biserica Ortodoxă Română îşi anunţă credincioşii că lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului trebuie reluate numaidecât, altfel există riscul ca mântuirea să devină practic imposibilă.

Avertismentul a fost lansat aseară, după ce Patriarhia a analizat posibilităţile reale de mântuire ale neamului nostru. Preafericitul a invocat apoi o apariţie miraculoasă, care, după spusele sale, i s-ar fi arătat unui ţapinar ortodox din judeţul Vaslui.

 

Se pare că enoriaşul Miluţ Asaftei tăia lemne liniştit, în post şi rugăciune, tocmai într-o pădure de paltin. După a mâncat cu smerenie nişte anaforă şi a băut o gură de aghiasmă rece, s-a închinat de trei ori şi s-a uitat atent la lemnele de brad. Aşa a descoperit că unul dintre trunchiurile de castan proaspăt tăiate ascundea schiţele exacte ale Catedralei Neamului şi un îndemn la reluarea lucrărilor.

 

Patriarhul Daniel a dat o imediat o interpretare Miracolului de la Vaslui: „Nu am scris noi pe copacul acela nimic. Avertismenul e cât se poate de serios. Noi am anunţat în repetate rânduri că Sfântul Petru însuşi a intervenit de la Ministerul Catedralelor Mântuirii Neamurilor şi a făcut presiuni inimaginabile pentru ca lucrările să fie reluate fără întârziere. Aşa a fost, nu mint eu!”

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
4 iunie 2010 10:54
Citește mai mult despre: biserica catedrala mantuire

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult