“Cum o să renunțăm la Steve Jobs?” a fost replica cea mai des întâlnită astăzi pe culoarele BOR. Deși sute de mii de români și-au închipuit că opinia publică negativă ar reprezenta un motiv suficient pentru a-l schimba pe cel mai în vogă CEO al momentului, acest lucru rămâne momentan doar un vis.

patriarhul_daniel_multi_bani.jpg “Regulile noastre sunt clare: Patriarhul pleacă doar dacă nu își atinge țintele de profit, restul sunt povești. Daniel a făcut minuni. În București o cununie a ajuns cât o operație pe inimă făcută la Viena, preoții au cu toții minim două case, mașini scumpe, iar familiie lor o duc bine. Deci numai dacă profitul companiei scade cu peste 20% o să ne gândim la așa ceva”, a menționat Părintele Patrocle, șeful departamentului de PR.

În altă ordine de idei, BOR a asigurat toți românii că este printre cele mai afectate instituții de situația actuală, recenta apreciere a euro diminuându-i semnificativ veniturile, care sunt în lei. “Din acest motiv, dar și din respect față de enoriași, începând de anul viitor tarifele vor fi exprimate în euro”, a conchis Patrocle.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Laurentiu | Sunday, 08.11.2015 02:41 Social

National Cinematografic