BOR organizează de Valentine’s slujbe romantice, în care se folosesc doar lumânări parfumate

Patriarhului Daniel nu i se pare firesc ca Biserica Ortodoxă Română să nu profite financiar de pe urma Zilei Îndrăgostiţilor. Astfel, în toate bisericile din ţară, de Valentine’s Day se vor oficia doar slujbe romantice, la care îndrăgostiţii pot participa doar în schimbul unei taxe de intrare de 30 lei de persoană.

“Pe lângă taxa de intrare, îndrăgostiţii vor trebui să achiziţioneze doar lumânări parfumate cu însemnele Patriarhiei. Cei care le cumpără din supermarketuri vor fi scoşi afară din biserică şi afurisiţi. Valentine’s Day trebuie să fie şi ziua noastră, a celor îndrăgostiţi de bani”, şi-a motivat decizia Prefericitul.

Un alt serviciu contracost pus la dispoziţia îndrăgostiţilor de către BOR în ziua de Valentine’s este închirierea unui sobor de preoţi care să le cânte în timpul cinei romantice de la restaurant. „Playlist-ul soborului de preoţi este pentru toate gusturile, de la jazz şi blues până la rock sau rave”, a asigurat Patriarhul Daniel.

Oferta specială de 1 Decembrie: bere TNR cu 20% reducere pentru toți românii. Și nu i-am uitat nici pe frații unguri. Pentru ei avem bere TNR cu 20% mai scumpă.

Scris de Calin
14 februarie 2013 14:02

Alte articole

Vezi mai mult