BOR solicită ca oglinzile din lifturi să fie înlocuite cu icoane. Dacă nu se fac revizii, măcar să ai la ce să te rogi

Un nou proiect ingenios marca BOR! Patriarhul cere ca în toate lifturile din blocurile comuniste, în care oricum nu mai face nimeni revizii, să fie puse icoane sfințite în locul oglinzilor. Patriarhul spune că astfel românii vor putea măcar să se roage în caz de vreo defecțiune, sau chiar să-și aline durerea sufletească după ce tocmai au fost la administrator, să-și plătească întreținerea.

Patriarhul Daniel insistă în mod special ca toate icoanele care vor fi amplasate în lifturi să fie sfințite de el personal, spunând că astfel ele vor da rezultate financiare mult mai bune. Iar șansele ca proiectul cu icoane sfințite în lifturi să fie implementat în București, de exemplu, sunt foarte mari, având în vedere că primar în Capitală e o țărancă din Bacău cu buletin de Voluntari care obișnuiește să dea interviuri din biserică.

”Iar aceasta este doar prima parte a programului, dacă prinde partea cu icoane în lifturi, în faza a doua amplasăm și cutii ale milei în lifturi”, s-a lăudat Preafericitul Daniel. ”Banii nu poți oricum să-i iei cu tine pe lumea cealaltă, așa că mai bine îi lași în cutia noastră și avem noi grijă de ei. Plus că, de fiecare dată când vine preotul să ridice banii din cutia milei, poate mai prinde o sfințire de apartament, o rugăciune pentru întreținere mai mică și, pac!, mai ies niște bani și din asta.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
27 aprilie 2017 12:04
Citește mai mult despre: BOR icoane lift Patriarh

Alte articole

Vezi mai mult