BOR vrea microfoane în iconiţele şoferilor! „Cei care înjură la volan vor fi amendaţi de Biserică”

Patriarhul Daniel nu este întâmplător CEO al Bisericii Ortodoxe Române. El a venit recent cu o idee care cu siguranţă va duce la o creştere halucinantă a veniturilor BOR. Şoferii care au simboluri ortodoxe în maşină vor fi înregistraţi audio, iar cei care înjură vor fi amendaţi drastic de Biserică.

„Toţi şoferii înjură, inclusiv cei care au iconiţe şi cruciuliţe agăţate de oglinda retrovizoare. Până şi eu mai scap câte-un blestem când cineva taie calea limuzinei cu care mă deplasez, e ceva firesc să înjuri la volan”, recunoaşte Patriarhul. „Dar, dacă tot înjuri de faţă cu sfinţii, să suporţi şi consecinţele: o amendă pe care o achiţi la BOR!”

„Toată lumea vorbeşte de Ponta, de taxele pe care le introduce el, dar premierul e mic copil pe lângă Preafericitul Daniel”, îl laudă analiştii economici pe CEO-ul BOR. „Din taxa pe care vrea să o introducă premierul în preţul benzinei Guvernul nu va obţine nici 10% din cât va lua Patriarhul de la credincioşii care înjură la volan.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
1 noiembrie 2013 09:11

Alte articole

Vezi mai mult