Ești deranjat de bormașinile vecinilor? Stai liniștit, se poate și mai rău. În Berceni a fost găsit un moș descreierat care, în dorința lui patologică de a-și deranja vecinii, își dusese motocicleta în apartament și o tura chiar în timpul orelor de odihnă.turat_motor_casa.jpg

Odiosul bătrânel cu motor nu avea orice tip de motocicletă, ci un chopper, cea mai zgomotoasă unealtă de tortură sonică inventată de bestiile demonice.

Vecinii s-au dus să vadă ce se întâmplă. Când s-a deschis ușa, au văzut un bătrânel îmbrăcat în haine de piele, care le-a spus că el nu aude nimic, că e în vârstă și că el doar regla ceva la motocicletă. Din apartament se auzea postul Rock FM, postul de suflet al bătrânilor.

Surse din bloc spun că bătrânul încearcă uneori să plece de acasă, spunând că ”Eu mă duc până în Vamă”, dar e oprit de nepoți și trimis înapoi în apartament: ”Nu pleci nicăieri, tataie”. Ca să-l facă să nu mai fugă, i-au luat proteza.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Saturday, 02.06.2018 10:43 Social

National Cinematografic