RATB ia măsuri speciale cu ocazia sărbătorilor pascale! Pentru prima oară, nu doar autobuzele, tramvaiele şi troleibuzele vor avea un program special de Înviere, ci şi homleşii care îşi fac veacul în ele. Pentru o bună informare a publicului călător, aceştia vor purta astăzi pancarte afişând orarul şi traseele pe care vor dormi în mijloacele de transport.

boschetari_program_paste.jpg
“De exemplu, boschetarii de pe linia 41 vor circula în număr redus - 12 în loc de 16 per tramvai, vor dormi exclusiv pe locurile rezervate pensionarilor şi vor face schimbul de tură la staţia Crângaşi, după programul corespunzător unei zile de duminică”, spune Robert Acrişor, coordonatorul programului de boschetăreală al companiei de transport în comun.

“În autobuzele celor 16 linii de noapte - care vor circula neîntrerupt de Înviere - va fi amplasat câte un singur boschetar, care va dormi întins pe scaunele din spate, iar din 2 în 2 staţii se va urca un băiat care recită Luceafărul, în limita stocului de solvenţi industriali. Pentru mai multe detalii consultaţi site-ul nostru”, a adăugat oficialul RATB.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 10.04.2015 12:43 Social

National Cinematografic