Boschetarii din Bucureşti au anunţat orarul şi traseele pe care vor dormi în autobuze de Paşti

RATB ia măsuri speciale cu ocazia sărbătorilor pascale! Pentru prima oară, nu doar autobuzele, tramvaiele şi troleibuzele vor avea un program special de Înviere, ci şi homleşii care îşi fac veacul în ele. Pentru o bună informare a publicului călător, aceştia vor purta astăzi pancarte afişând orarul şi traseele pe care vor dormi în mijloacele de transport.

“De exemplu, boschetarii de pe linia 41 vor circula în număr redus – 12 în loc de 16 per tramvai, vor dormi exclusiv pe locurile rezervate pensionarilor şi vor face schimbul de tură la staţia Crângaşi, după programul corespunzător unei zile de duminică”, spune Robert Acrişor, coordonatorul programului de boschetăreală al companiei de transport în comun.

“În autobuzele celor 16 linii de noapte – care vor circula neîntrerupt de Înviere – va fi amplasat câte un singur boschetar, care va dormi întins pe scaunele din spate, iar din 2 în 2 staţii se va urca un băiat care recită Luceafărul, în limita stocului de solvenţi industriali. Pentru mai multe detalii consultaţi site-ul nostru”, a adăugat oficialul RATB.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
10 aprilie 2015 10:43
Citește mai mult despre: boschetari Bucuresti Paste RATB

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult