Boss de boss! Un cocalar și-a încărcat BMW-ul hibrid direct din Porțile de Fier

Uită de cocalarii obișnuiți care-și încarcă mașinile hibrid de pe la stâlp sau trăgând din casă un prelungitor că sunt niște milogi care nu-și permit mașina aia și fac și ei ce pot. Un adevărat al cocalarilor a fost fotografiat la Porțile de Fier, exact la hidrocentrală, în timp ce-și încărca BMW-ul hibrid.

Sigur, în mod normal bateria aia a hibridului se încarcă și dacă circuli cu mașina, dar pentru asta îți trebuie bani de benzină. „Ați văzut cât s-a scumpit benzina, cu 100 de litri îți cumperi un VW Polo. Plus că astea hibride sunt prost făcute, rău, n-ai unde să pui nici rezervorul nici instalația de GPL, ce să fac, să demontez un scaun din spate?”, a povestit autorul faptei.

Acesta a fost identificat imediat și acuzat că fură curent fără să fie membru de partid, faptă care în România se pedepsește cu închisoare de minim 10 ani. Cocalarul și-a cerut scuze și a promis că tura viitoare va parca pe locul de handicapat când își încarcă mașina pentru a nu mai fi sancționat niciodată de oamenii legii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

10 mai 2022 13:09

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult