Brăila. Şoferi căzuţi cu maşina în Dunăre când au vrut să circule pe podul promis de PSD

Cel puțin trei morți și zeci de răniți în această dimineață în apropierea Brăilei unde mai mulți localnici au luat de bune promisiunile făcute de PSD și au încercat să traverseze Dunărea pe podul promis în campanie. Din nefericire, în locul unde ar fi trebuit să existe podul nu se găsea nimic, decât aer și apă. 

„Am venit de dimineață să mă dau cu mașina pe podul de la Brăila și-acum trebuie s-o culeg de pe fundul Dunării. Eu îi mai votez pe ăștia din PSD de două, hai maxim trei ori după care s-au lins pe bot. Dacă nu-mi scot mașina din râu până diseară mă duc și le zic de la obraz, băi băieți, păi ce facem aicea?”, a declarat Ion Stamate, un brăilean cu state vechi în zonă. 

De cealaltă parte autoritățile locale spun că podul va fi gata în curând și cetățenii se vor putea bucura de de toate beneficiile acestuia. „În momentul de față există o echipă de lucru la nivelul primăriei care va publica în curând o nouă randare a podului, făcută în Corel Draw, nu Photoshop ca până acum”, a explicat primarul localității, Ionel Gălățeanu. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

25 aprilie 2019 14:08
Citește mai mult despre: Brăila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult