Brașovul intră în scenariul roșu și se va numi din nou Orașul Stalin

Brașovul revine în scenariul roșu și va trece la vechea denumire, de Orașul Stalin. Peste tot în oraș vor fi arborate drapeluri sovietice și se va intona Internaționala în toate firmele, atât la începerea programului, cât și la încheiere. De mâine încep să plece din nou trenurile cu deportați spre Siberia, dar se vor întoarce când incidența va scădea din nou sub 3 la mia de locuitori.

Brașovenii spun că revenirea în scenariul roșu va fi ușoară, pentru că în sufletul lor ei au rămas tot niște moldoveni comuniști, care îi regretă pe Ceaușescu și pe Stalin și singurul lucru cu care se pot mândri e că trăiesc în orașul cel mai confundat cu Sibiul.

De mâine brașovenii se vor adresa cu ”tovarășe”, vor primi cartele pentru pâine, carne și ulei și restaurantele vor fi închise, pentru că în Orașul Stalin nu sunt permise astfel de forme de burghezie decadentă. Primarul Brașovului spune că este o oportunitate pentru oraș, pentru că vor veni sute de mii de turiști din țară și din Europa de Sud-Est, ca să-și amintească vremurile bune, când la Brașov se făceau tractoare, nu doar covridogi și pizza la felie, ca acum.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
4 martie 2021 18:05
Citește mai mult despre: Brașov comunism covid Stalin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult