După avalanșa de vești proaste iată că se arată o rază de lumină și pe strada noastră. Conform unei analize EuroStat, românii sunt cei mai spălați pe creier din Europa, depășind astfel țări mari ca Germania, Polonia dar, mai ales, Bulgaria. Conform EuroStat, igiena creierului este atât de importantă pentru români încât mulți se spală chiar și de două ori pe zi. 

spalati-pe-creier.jpg

Românul mediu se spală pe creier seara, de pe la 7, câte ore bune, până se termină Sinteza Zilei. Apoi, cei mai dedicați dintre ei, se uită și la Mircea Badea, să fie spălați complet, și clătiți. Există însă și români care trag media în sus, cei care încep să se spele pe creier de dup-amiază, de când începe emisiunea lui Măruță. 

Ce este important - se arată în raportul european - este grija pe care o au românii pentru viitorul lor, pentru copiii lor. Astfel, peste 90% dintre ei au cerut ore de religie la școală, să fie siguri că și copiii lor vor dobândi bunul obicei ai spălatului pe creier încă de la cele mai fragede vârste.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Saturday, 07.03.2015 12:04 Social

National Cinematografic