Centenar reușit pentru români. În ultima sută de ani, poporul a evoluat și a început să vină cu declarații ceva mai curajoase, semn că ceva se mișcă. Chiar și industria pare să-și revină, pentru că au început să fie produse șabloane din plastic, pe care le poți înmuia în vopsea și scrii cu ele MUIE PSD oriunde vrei.mesaje_centenar.jpg

Constatarea că lucrurile evoluează în bine în țara noastră, cel puțin la nivel de lozinci, e făcută chiar de românii din diaspora, care se întorc pentru protestul de pe 10 August: ”Am parcurs cu mașina 600 km de la Nădlac la București și în loc să vedem Basarabia e România am văzut mai des MUIE PSD. Mi-a revenit speranța. Cred că lucrurile se pot schimba în țara asta”, a spus un român întors în țară.

Un alt indiciu că ceva se întâmplă e și locul pe care sunt scrise mesajele: pe secții de poliție, pe sedii ANAF, pe inspectoratele școlare, spitale și mii de alte locuri unde lucrurile merg prost din cauza partidului hoților, PSD.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 09.08.2018 10:27 Social

National Cinematografic