Breaking News! O căruţă cu îndrăgostiţi s-a răsturnat în Veneţia

Accident spectaculos în Veneţia! O căruţă plină cu îndrăgostiţi s-a răsturnat pe Puntea Suspinelor, după ce calului i s-a făcut rău de la mirosul puternic de parfum care venea dinspre pasagere. Din fericire, calul a scăpat doar cu răni superficiale şi este în afara oricărui pericol.

Localnicii sunt de-a dreptul revoltaţi, fiind convinşi că acest incident va aduce multă faimă negativă oraşului în care locuiesc. “Mai mult ca sigur, lumea va spune despre Veneţia că e un oraş unde unii-s mai îndrăgostiţi ca alţii sau, mai rău, un oraş plin de oameni care sunt îndrăgostiţi de bubuie”, s-a plâns primarul Veneţiei.

Singura consolare a primarului veneţian rămâne faptul că s-a răsturnat o căruţă, şi nu o gondolă cu îndrăgostiţi. “Ar fi fost o tragedie, pentru că probabil nimeni n-ar fi sărit în apă să salveze îndrăgostiţii. Ştiţi cum se spune, îndrăgosteala se plăteşte. Oricum, trebuie să fii de-a dreptul îndrăgostit ca să ajungi să te răstorni cu căruţa sau gondola.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
14 februarie 2013 17:02

Alte articole

Vezi mai mult