Brexit e parfum! Un tânăr le tot zice de 5 ani părinţilor că se mută de acasă

Iulian Gavrilă din cartierul bucureștean Titan a intrat în cel de-al cincilea an de negocieri cu părinții pentru un exit în condiții avantajoase pentru amândoi din apartamentul în care a crescut. „Am considerat că interesele mele nu mai coincid cu cele ale părinților mei, nu mai putem lucra împreună pe piața comună, mi se pare că contribui cu mai mult decât primesc înapoi”, a explicat Iulian motivele Exitului.

„A pornit de la imigranți, acesta este adevărul. Soția mea mai aducea câte un imigrant în casă când eram eu plecat la muncă și fiul meu s-a supărat. Dar nu înțeleg de ce, că și el mai aducea imigrante pe-acasă și nu i-am zis nimic. Îm fine, i-am zis, băi băiete, dacă vrei să pleci, du-te, și de-atunci ne tot freacă la cap că nu găsește chirie bună”, spune tatăl familiei, dl. Ene Gavrilă.

Miercuri seara s-a reluat un vot istoric în dormitorul tânărului, cei prezenți nereușind să ajungă la o concluzie, se mută în nenorocirea aia din Amzei la 200 de euro pe lună cu buda la comun, sau ajung în Popești-Leordeni și fac o viață până la muncă?

Scris de Eftimie
16 mai 2019 11:05

Articole asemanătoare

Vezi mai mult