Bucătarul lui Putin, o nouă crimă odioasă: a făcut salată boeuf fără maioneză!

Încă o crimă de război în Ucraina. Liderul mercenarilor Wagner, supranumit Bucătarul lui Putin, a făcut o salată boeuf fără maioneză, sfidând NATO, ONU și chiar și pe Jamila. Evgheni Prigojin a început prin a declara în mod public că va face o salată boeuf fără mazăre, dar ce a urcat a sfidat orice bun simț.

Reacția comunității internaționale nu s-a lăsat așteptată. Chiar și Emanuel Macron, care în trecut a dovedit de multe ori că e un prost util al lui Putin, a precizat că Franța nu va admite o salată boeuf fără maioneză: ”E în joc civilizația europeană. Franța și maioneza sunt indivizibile. Îl previn pe Putin să nu permită asemenea atrocitate. Vă reamintesc că Franța are arme nucleare și-l avertizez pe Putin să-și schimbe bucătarul, că altfel, cum zice și baba mea, il a brulé ses valises”.

Marea Britanie a decis să trimită în Ucraina tancuri Challenger pentru a preveni această crimă fără precedent la adresa a tot ce e sfânt: ”Ori Prigojin pune maioneză în salata boeuf, ori vom lovi Rusia cu sancțiuni atât de dure că nu veți avea nici cartofi pentru salată și o să mâncați salată boeuf cu țelină, cum fac săracii!”, a precizat Rikshi Sumak, premierul britanic.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
16 ianuarie 2023 09:40
Citește mai mult despre: bucătar Putin salată boeuf

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult