Bucureştean acuzat de vrăjitorie! A fost văzut scăpând de amenzi în RATB cu un fel de cartelă

Pentru prima oară în mai bine de 500 de ani, un tânăr bucureştean riscă să fie ars pe rug după ce mai mulţi concetăţeni l-au acuzat de vrăjitorie. Aceştia jură că l-ar fi văzut pe tânărul Decebal Popescu scăpând de amenzi în autobuz folosind un instrument ocult, descris ca “un dreptunghi verde de plastic, un fel de cartelă”.

“Magie neagră, cu siguranţă”, au dat verdictul inchizitorii care au analizat înregistrările camerelor video din autobuzul 133, unde tânărul ar fi apelat prima oară la forţele întunericului pentru a-i îndepărta pe controlori. “Priviţi cum vine echipajul să-i amendeze pe călători. În acel moment, tânărul scoate din buzunar dispozitivul drăcesc şi îl ţinteşte spre unul dintre angajaţii RATB. Bietul controlor intră parcă în transă când vede ciudata amuletă, nu-i mai scrie amendă şi pleacă mai departe.”

Înfricoşătorul talisman verde ar putea fi doar o verigă într-o reţea mai amplă de magie neagră care a pus stăpânire pe Capitală, spun cetăţenii îngrijoraţi. Tânărul a fost văzut recent în compania unui alt vrăjitor, probabil mai puternic, care locuieşte într-o gheretă. Contra cost, acesta i-ar fi “încărcat” scăpătorul-de-amenzi printr-un ritual satanic despre care încă nu se ştie nimic, dar care ar putea implica o găină neagră şi sânge.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
30 mai 2014 09:05

Alte articole

Vezi mai mult