Bucureșteanul care a plecat joi spre Bușteni mai are trei ore și ajunge

Vești bune dinspre Valea Prahovei unde are loc zilele acestea tradiționalul ambuteiaj de sărbători. Dispeceratul de Poliție Rutieră și Administrare Drumuri Naționale a anunțat prin serviciul Infotrafc că primul bucureștean care a plecat spre munte, de joi, mai are puțin și ajunge.

„Șoferul a fost identificat înjurând în mașină la doar un kilometru de localitatea Bușteni. Având în vedere condițiile de trafic și accidentul de la intrarea în localitate, estimăm că în trei ore va ajunge în stațiune. Din cauza evenimentelor rutiere, traficul se desfășoară îngreunat pe ambele sensuri, și chiar și pe acostamentul drumului”, se arată în comunicatul serviciului InfoTrafic.

Bucureșteanul urmează să-și petreacă următoarele ore în stațiune în căutarea unui loc de parcare urmând a se caza mai spre seară. „Am venit la munte pentru că-mi place aerul ăsta curat, pe care nu-l găsești în București, că e plin de mașini”. Șoferul spune că a meritat excursia și abia așteaptă să se trezească la 6 dimineața pentru a reîncepe drumul spre casă, despre care estimează că ar putea dura doar opt ore.

Scris de Ef
5 ianuarie 2019 11:01
Citește mai mult despre: busteni trafic

Alte articole

Vezi mai mult