Bucureștenii cer rapel la trei zile, că li s-a făcut iar poftă de mici

Campania de vaccinare cu mici de la Obor a stârnit un interes deosebit în rândul bucureștenilor care acum sunt foarte pasionați de un stil de viață sănătos. Numeroși locuitori ai capitalei au solicitat DSP să facă rapelul la vaccin la trei zile, că li s-a făcut iar poftă de mici.

Medicii contactați pe acest subiect spun că este prea devreme pentru ca organismul să dezvolte anticorpii necesari pentru protecția împotriva Covid-19. „Domnule, discuții astea le-am auzit un an întreg, nu trebuie să avem încredere oarbă în medici. Și, oricum, de ce nu ia nimeni în seamă efectele averse după vaccinare? Știți câți oameni s-au trezit la câteva zile după vaccin cu fomiță?”, a declarat un bucureștean disperat să se vaccineze.

O parte din vină o poartă și cei care au administrat vaccinul, care putea să ofere exclusiv Johnson&Johnson care e o singură doză, nu celelalte variante de pe piață care sunt și cu rapel. Autoritățile iau în calcul acum și deschiderea unui ATI cu mici la Obor, pentru cei care riscă să ajungă în stadii grave de poftă de mici și trebuie tratați de urgență cu o porție de patru bucăți cu muștar și chiflă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

15 iunie 2021 08:23
Citește mai mult despre: mici Obor vaccinare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult