Bucureştenii, deranjaţi de şatrele de spanioli care au invadat Capitala

Finala Europa League a provocat o invazie de spanioli în capitala României. Fenomenul a început să-i îngrijoreze pe bucureşteni, care se simt agasaţi de prezenţa acestora, mai ales că şi-au construit deja două tabere ilegale în centrul oraşului.

„Cum ies de la metrou cum sar pe tine cu hermnanito, n-ai o ţigară, hermanito dă şi mie cinci lei să-mi iau o pâine pentru ăsta pequeno. Prin Mătăsari au apărut spanioli care te iau direct, fără ruşine, cu câte un ?Chico, Queres una mujer„, spune un bucureştean revoltat. Supărător este şi că au şi început să ia locurile de muncă ale românilor, foarte mulţi lucrând ca florista, valutista sau parcagista.

„Am primit sesizări de la cetăţeni şi că vorbesc urât, se apelează între ei doar cu băi cojones, ascultă flamenco tare la mobil şi abordează bucureştenii cu poveşti penibile că au siete hermanos acasă, madre es morta şi padre n-are loc de trabajo„, a declarat prefectul Capitalei. Acesta a precizat că a avut şi o întâlnire cu regele spaniolilor, care i-a explicat situaţia tristă a acestora. „O să depunem eforturi pentru integrarea lor, să le facem acte de identitate, că mulţi nu au buletine şi să-i sprijinim astfel încât copiii lor să nu mai abandoneze şcoala. În plus, voi vorbi cu ministru educaţiei pentru crearea de locuri speciale pentru ei în facultăţi”.

Scris de Ef
9 mai 2012 09:05

Alte articole

Vezi mai mult