Bucureştenii râd de cei care au stat 15 ore la coadă la moaşte: “Noi în timpul ăsta ajungeam la Comarnic!”

Pelerinajul e mereu un pretext pentru bucureşteni să ridiculizeze bieţii ignoranţi care aşteaptă cu orele la cozi să pupe moaştele Sf. Parascheva. Înţepăturile acide au continuat şi anul acesta pe Facebook: “Noi în 15 ore ajunseserăm până la Comarnic şi aproape că am avut timp să facem un grătar, fraierilor!”, posta cineva azi la comentarii sub o poză cu pelerini.

“M-am uitat pe telefon, cât am stat la semafor la Piaţa Charles de Gaulle, şi am râs cu lacrimi aproape o oră cu nevastă-mea de ăia de la moaşte. După o oră jumate şi 23 de semafoare eram deja la Arcul de Triumf şi mă uitam ce greu înaintează pupacii! Ştiam că mi se strică micii în portbagaj dacă mai stăteam mult în trafic, dar nu-mi păsa, era prea tare să râd de pelerini”, spune Marian Coltea, care în weekend a fost la munte, unde a stat 8 minute.

Bucureştenii spun că e cu totul altceva să stai în trafic, în fum de motorină arsă, decât în genunchi, în fum de tămâie, ei fiind net superiori la faza asta şi nicidecum la fel de proşti ca pelerinii, potrivit mai multor surse din trafic. Comentariile care îi ridiculizau pe pelerini au continuat şi azi, în cele 2 ore cât durează să duci copilul la şcoală cu maşina în Bucureşti şi vor continua şi diseară, în cele 2 ore cât fac în medie cei care pleacă de la job din Pipera şi stau oriunde altundeva în Bucureşti.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
16 octombrie 2017 12:52
Citește mai mult despre: Comarnic moaste soferi trafic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult