Bucureştenii, revoltaţi! Racla cu Sf. Dumitru ţine ocupate 2 locuri de parcare

În plină pandemie conflictele dintre enoriași și restul bucureștenilor, care se închină la Victor Ilie, a ajuns la cote alarmante! În ciuda situației epidemiologice BOR a decis organiarea pelerinajului la moaștele sf. Dumitru, ingorând total protestele ateilor sau a oamenilor cinstiți, care doar caută un loc de parcare în centru.

„Aveam o treabă în centru, știți cum e, sunt antreprenor, activist civic și totodată expert în comunicare. A trebuit să folosesc mașina pentru că mai am câteva întâlniri de afaceri în această zi, în București, un oraș important al țării în care economia nu poate fi îngenunchiată de această pandemie ce ne afectează pe toți. Știți cum mă doboară statul cu taxele, acest stat hoț, să mai plătesc și niște bani pentru parcare la Universitate?! Cât mai furați de la noi, dar cât mai fură și această biserică mafiotă care a pus racla sfântului Dumitru nu pe unul, ci pe două locuri de parcare”, a declarat Adrian Tocilescu, un cunoscut bucureștean revoltat de acest pelerinaj.

În replică purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a incantat un blestem în latină la adresa tututor bucureștenilor ce nu apreciază acest gest religios. Acesta a spus că e vorba doar de un anticlericalism decelebrat al unei populații lipsită de urbanitate care suferă de cristofobie, după care a dispărut în întuneric acompaniat de tunete, fulgere și voci corale cântând cel mai trist „Te Deum”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

21 octombrie 2021 15:10
Citește mai mult despre: parcare pelerinaj Sf. Dumitru

Alte articole

Vezi mai mult