Bucureștenii salută tăierea copacilor, după ce au aflat că vor fi folosiți pentru grătare publice

Mai mulți activișit de mediu s-au arătat revoltați zilele acestea de tăierea mai multor copaci de pe bulevardul Kiseleff și din parcul Herăstrău. Aproape imediat aceștia au dus protestul pe rețele sociale unde au criticat cu tărie primele măsuri ale proaspătului ales primar Gabriela Firea.

Aceasta a reacționat rapid printr-un comunicat de presă în care a precizat că lemnul rezultat din tăierea copacilor va fi folosit pentru grătarele ce se vor organiza în săptămânile viitoare în parcurile din capitală. „Văd că n-a protestat nimeni când acum două săptămâni am tăiat, tot la ordinul primarului, câteva sute de oi și vaci pentru carnea de mici”, a replicat primarul Firea.

Activiștii de mediu vor trebui să stea atenți în următoarele zile când în București vor fi aduse câteva cisterne cu muștar industrial, ultimul ingredient necesar pentru un grătar de succes. În privința atmosferei de la grătar, Gabriela Firea a promis că se ocupă personal și va cânta ea câteva melodii populare pentru cei care au ales-o.

Scris de Eftimie
8 iulie 2016 13:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult