Copiii de azi se maturizează mult mai repede decât ne putem da noi seama. Încă de pe la 4-5 ani mulți dintre ei încep să se prindă că anumite povești, gen apa caldă sau încălzirea prin Radet, sunt de fapt niște minciuni spuse de părinți.copil_apa_calda.jpg

Foarte multe site-uri de parenting spun că de fapt cel mai bine e să-i spui copilului cât mai devreme că apa caldă e o invenție, că altfel riști să-l faci să creadă toată viața asemenea minciuni și doamne ferește votează și ei vreo cretină la primăria București.

”Matei al meu cam începuse să-și dea seama de pe la 4 ani. Când îi spuneam că tati se duce la baie să facă un duș fierbinte, el se încrunta un pic, se vedea că nu mă mai crede, mai ales că soțul ieșea zgribulit de-acolo”, spune Grațiela, mămică din București, care a ales adevărul.

”Daria m-a întrebat de ce se mișcă robinetul de la chiuvetă în stânga și în dreapta, dacă nu curge decât apă rece? Ca să fie și pentru dreptaci și pentru stângaci? Mi-au dat lacrimile și i-am spus că trebuia să fie și apă caldă, dar noi încă trăim în comunism și avem apă caldă cu porția”, povestește o altă mămică.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Tuesday, 24.12.2019 17:59 Social

National Cinematografic