Bucureștenii, sfătuiți să poarte talpă aderentă, să nu alunece când împing autobuzul

Scene distractive azi în Capitală! Zeci de bucureșteni au alunecat și-au căzut pe burtă în timp ce împingeau autobuzele și troleibuzele care, din diverse motive, nu mai porneau. STB insistă însă că nu are nicio vină pentru faptul că ploaia a dat peste cap împinsul autobuzelor.

”Se știa de câteva zile că azi va ploua, așa că bucureștenii ar fi trebui să știe singuri că au nevoie de încălțăminte cu talpă aderentă la ploaie”, spune șeful STB. ”Nu spune nimeni că nu mai trebuie să împingă autobuzele, dar să se încalțe corespunzător. Ar fi culmea să-i punem pe șoferi să le verifice tălpile celor care împing. Măcar atâta responsabilitate să aibă și călătorii noștri.”

Șeful STB a promis că va face tot ce ține de el pentru ca astfel de incidente să nu mai aibă loc. ”Am în cap un amplu program de modernizare a flotei noastre”, s-a lăudat acesta. ”Vreau să obțin fonduri europene și să dotez absolut toate autobuzele, troleibuzle și tramvaiele noastre cu hamuri, astfel încât călătorii să le și tragă, nu doar să le împingă. Ar fi ceva unic în UE, spun eu.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
13 octombrie 2020 16:38
Citește mai mult despre: ploaie stb

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult