BUCUREȘTI. Tramvai deraiat după ce vatmaniţa s-a dat din calea unei şoferiţe

Momente șocante înregistrate de o cameră video a unui telefon mobil în capitala României. Un tramvai vechi a deraiat de pe șine după ce a încercat să facă loc unei șoferițe care circula cu viteză pe linia de tramvai. La volanul tramvaiului se afla tot o femeie, drept urmare chiar și tramvaiul circula pe contrasens.

Întâlnirea dintre cele două vehicule a avut loc în intersecția extrem de circulată de la Lujerului iar incidentul este cu atât mai bizar cu cât șoferița circula pe deasupra pasajului în timp ce tramvaiul urma traseul său obișnuit. Martori oculari spun că femeia s-a panicat în trafic în urma claxoanelor venite din toate părțile intersecției și a tras brusc de volanul mașinii/tramvaiului.

Din fericire nu s-au înregistrat victime, declară reprezentantul SMURD venit la fața locului. „L-am chemat pe domnul Mateescu de la catedra de Geometrie Avansată din cadrul Facultății de Matematică, a zis că dacă reușește să deseneze schmea accidentului pentru poliție o să primească minim o medalie Fields”. Pe tronsonul Lujerului-Virtuții circulația a fost îngreunată câteva ore în urma accidentului.

Scris de Ef
23 octombrie 2019 02:10
Citește mai mult despre: tramvai

Alte articole

Vezi mai mult