Bucureştiul, ca după război. Magazine închise, străzi pustii, bisericile pline de oameni panicaţi

Ce se întâmplă? De ce Europa nu intervine? Bucureștiul arată astăzi ca după război. Instituțiile statului sunt închise, majoritatea magazinelor sunt la fel, străzile sunt pustii și doar prin preajma bisericilor mai sunt câțiva credincioși care se roagă cu disperare și boxele date la maxim.

Mii de bucureşti au fost văzuţi urcând în maşini cu copiii şi cu puţinul lor avut, după care au plecat în munţi, reacţia ancestrală a românului în faţa vicisitudinilor istoriei. Au luat cu ei grătarele şi alte echipamente de supravieţuire în codri, semn că nu se vor întoarce prea curând şi se vor stabili în sălbăticie până trece urgia asta a corupţilor. Mulţi şi-au luat undiţele, ca să poată să-şi obţină hrana pentru ei şi pentru bieţii lor copilaşi, înspăimântaţi că şi-au părăsit căminul din cauza violenţelor.

Temători pentru vieţile lor, la malul mării e plin de oameni care stau în corturi. Mulţi din ei nu au nici haine, semn al disperării şi mizeriei în care ne-a adus guvernarea Dragnea-PSD. Mulți s-au îndreptat spre sud, spre țări prospere și sigure, cum ar fi Bulgaria sau Grecia. Președintele este și el speriat, este pe plajă, înconjurat de armată și de forțele navale și transmite îndemnuri la „pace” și „solidaritate”.

Scris de Ef
15 august 2018 12:08
Citește mai mult despre: Bucuresti pustiu razboi

Alte articole

Vezi mai mult