Bucureștiul e pustiu după ce toți angajații TVR au plecat în acest week-end în teambuilding

Bucureștiul pare un oraș părăsit, după ce zecile de mii de angajați TVR au plecat în acest week-end în teambulding. Numărul celor plecați este chiar mai mare, pentru că fiecare angajat TVR și-a mai luat cu el în teambuilding între 4 și 10 rude, în funcție de poziția ierarhică și vechimea în cadrul televiziunii publice.

”Anul acesta am ales cu Rusia pentru teambuilding”, spune liderul sindicatului liber al liderilor de sindicat din TVR. ”Am vrut să fim siguri că încăpem toți, după ce anul trecut am ales Liechtenstein-ul și efectiv nu am încăput toți angajații TVR în țara aia. A trebuit să mergem în 10 serii diferite, doar așa am reușit să ajungem toți în Liechtenstein. În Rusia e mult mai bine, am intrat toți din prima.”

Fanii televiziunii publice pot sta însă liniștiți, programul TVR nefiind afectat de plecarea în teambuilding. ”Am păstrat în București un număr minim de persoane, în jur de 2.000, care ar trebui să asigure funcționarea – la limită, ce-i drept – a programelor TV. Și avem și un plan de rezervă în caz că apar probleme: dăm la infinit filmul «Ringul» al lui Sergiu Nicolaescu”, spune liderul de sindicat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
28 mai 2016 09:05
Citește mai mult despre: Bucuresti tvr

Alte articole

Vezi mai mult