Bucurie mare pe capul unor elevi din Bucureşti! Cât au lipsit, în locul şcolii s-a construit un mall

Mai mulți elevi din București au avut parte în această dimineață de o surpriză cât se poate de plăcută. Când au ajuns la școală au descoperit că dezvoltatorii imobiliari au profitat de imobilulul nefolosit și l-au transformat într-un mall de dimensiuni medii, atât de necesar pentru locuitorii din zonă.

„Laboratorul de chimie este acum Food-Court-ul iar în cel de fizică s-a amenajat un cinematograf. Parcarea a fost făcută peste terenul de fotbal, sala de sport este acum un Altex”, a povestit un elev cu ce surprize s-a confruntat când a ajuns la școală. Acesta spune că și-a văzut și mare parte din profesori vânzând pantofi de damă, „că oricum se plătește mai bine și chiar și ciubucurile sunt mai mari”.

Elevii apreciază transformarea, spunând că acum este o adevărată plăcere să vii la școală. „Singura neplăcere e că nu se mai poate fuma la budă, ai de mers aproape jumătate de kilometru până să ajungi la locul de fumat. Atlfel, e ideal locul, că are parcare și nu mai blochează părinții strada când ne aduc dimineață și ne lasă aici”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Eftimie
16 ianuarie 2017 08:01

Alte articole

Vezi mai mult